Second Stimulus Check kommer, men vil amerikanere bruke den på krypto?

Amerikanere som investerte hele sin første stimulanssjekk på $ 1200 i Bitcoin, har sett mer enn 40% avkastning da BTC passerer 10.200 dollar.

Amerikanske innbyggere som investerte sine første stimulanssjekker i Bitcoin Future, har hatt en avkastning på 45,5%, fra 1 200 dollar i april til omtrent 1 746 dollar i skrivende stund, da cryptocurrency surfer forbi 10 200 dollar.

I et 26. juli- intervju med CNNs Jake Tapper, bekreftet det økonomiske rådgiveren i Det hvite hus, Larry Kudlow, at amerikanere vil motta ytterligere $ 1.200 sjekk som en del av en stimulansepakke på rundt 1 billion dollar som først ble kunngjort 23. juli.

Ifølge Newsweek har imidlertid mange amerikanere rapportert at de ikke mottok de første sjekkene, som det amerikanske statskassen begynte å utstede i slutten av mars. Treasury Secretary Steven Mnuchin har sagt at de andre utbetalingene vil ankomme i august, men det kan potensielt bety november for noen hvis prosessen er den samme.

Bitcoin eller leie?

Stimuleringskontrollene er ment å lette den økonomiske vanskeligheten som mange amerikanske innbyggere har mistet jobben eller ser mye lavere inntekt midt i coronavirus-pandemien.

Imidlertid rapporterte Cointelegraph i april at mange amerikanere kan ha valgt å investere sin første betaling ikke for å utsette utkastelse eller supplere inntekten – når det er nødvendig – men cryptocurrency. Brian Armstrong fra Coinbase viste at antall innskudd og kjøp på børsen til en verdi av $ 1200 økte fire ganger den måneden.

Basert på responser på nettet om at en ny sjekk vil komme, kombinert med den nylige bølgen av Bitcoin ( BTC ) til mer enn 10 200 dollar, er det mulig at noen kryptohandlere tenker at en investering på $ 1200 ikke er den verste ideen.

„Rett mot BTC, rett mot kjøleplassen,“ sa Reddit-brukeren Limited-Visibility.

„Det jeg får vil gå rett til Bitcoin, akkurat som forrige gang,“ sa rapierce0238.

Stimulus-nyheter driver kanskje med Bitcoin-pris

Kunngjøringen om at $ 1.200 sjekker for hver amerikansk innbygger nok en gang ville være en del av stimuluspakken kom bare timer før Bitcoin opplevde en ny bølge, og steg 3,1% fra 9 941 dollar til 10 249 dollar de siste fire timene. Da amerikanske tjenestemenn først kunngjorde stimuleringspakken på 1 billion dollar den 23. juli, steg prisen på BTC forbi 9 500 dollar, og brøt en særlig lang strekning med lav volatilitet mellom 9000-9.500 dollar.