Tether’s (USDT) Daily Trade Vol. Eclipses BTC’s, MarketCap Hits $13b

Snelle samenvatting:

    • Het dagelijkse handelsvolume van Bitcoin is overschaduwd.
    • Gelijkaardig is dat de 7-daagse gemiddelde overdrachtswaarde van Tether is omgedraaid in die van BTC.
    • USDT’s market cap heeft nu 13 miljard dollar bereikt, wat erop duidt dat Tether uiteindelijk het ethereum zou kunnen wegknippen

Dit jaar heeft de stalmeester van Tether (USDT) voortdurend records gebroken. Om te beginnen heeft de marktkapitalisatie van Tether medio juli de grens van 10 miljard dollar bereikt. Daarbij heeft USDT kortstondig de XRP van de nummer 3 plek op Coinmarketcap afgekapt. Bovendien voorspelden veel analisten dit jaar dat het dagelijkse transactievolume van USDT uiteindelijk hoger zou zijn dan dat van Bitcoins.

Tether’s Daily Trade Volume Eclipses Bitcoin’s

Als u Coinmarketcap nogmaals controleert, kunt u zien dat het dagelijkse handelsvolume van Tether de prestatie van het verduisteren van Bitcoin’s heeft bereikt. In de afgelopen 24 uur is er in totaal $35,89 miljard aan Tether verhandeld in vergelijking met $21,59 miljard aan Bitcoin. De onderstaande screenshot geeft een visueel beeld van de situatie.

Tether's (USDT) Daily Trade Vol. Eclipses BTC's, MarketCap Hits $13b 13

Screenshot hoffelijkheid van Coinmarketcap.com.

USDT’s 7-daagse gemiddelde waardeoverdracht Flippens Bitcoin’s

Volgens het team van Unfolded heeft Tether’s 7-daagse gemiddelde aangepaste waardeoverdracht ook Bitcoin’s omgedraaid. Het team maakte de observatie twee dagen geleden bekend via de volgende tweet.

DeFi Propel USDT naar nieuwe hoogtes

De waarneming van USDT-flippering van de 7-daagse gemiddelde waardeoverdracht van Bitcoin Up werd verder uitgewerkt.

door het team van Coinmetrics als zijnde verschuldigd aan DeFi.

…Tether blijft meer en meer het marktaandeel van on-chain transfers innemen. Stabiele munten worden steeds vaker gebruikt in populaire DeFi-toepassingen zoals Uniswap en Curve, die beide waarschijnlijk een rol hebben gespeeld in de recente stijging van Tether.

Tether’s Market Cap raakt 13 miljard dollar

De vraag naar USDT als gevolg van DeFi heeft ertoe geleid dat het moederbedrijf van Tether de stalmunt blijft slaan. Een snelle blik op de Tether-balans leert dat het bedrijf in totaal 13,179 miljard dollar aan digitale activa heeft.

Wat is het volgende voor USDT?

Januari 2020 vond Tether’s marktkapitalisatie op ongeveer 4 miljard dollar. Dat getal staat nu op 13 miljard dollar. Dit betekent dat er gemiddeld 1,125 miljard dollar in USDT per maand is uitgegeven.

Zo’n gestage groei betekent ook dat Tether zich op termijn wat betreft de marktkapitalisatie kan onderscheiden van de nummer twee. De marktkapitalisatie van Ethereum bedraagt momenteel $44.247 miljard. Daarom, en in een perfect hypothetisch scenario, zou Tether de nummer 2 spot kunnen claimen in 27 maanden.